fbpx
 • Cavitatie

 • "weg met cellulitis en vetophopingen"

  Liposuctie wordt BEAUTYcav. Een revolutionaire technologie voor het verminderen van cellulitis en verwijdering van lokale vetophopingen. Zonder pijn, zonder snijden, zonder risico's. Snelle en zekere resultaten.

 • Alle behandelruimtes, massageruimtes en relaxruimte van de privé-wellness zijn van airconditioning voorzien.

 • Per behandeling

 • 6 behandelingen

 • RESERVEER NU VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK
 • Wat is cavitatie?

  Vandaag kunnen we verrassende resultaten bekomen dankzij de BEAUTYcav (cavitatie), die gebruik maakt van laag frequentie, ultrasone golven. BEAUTYcav (cavitatie) is de allernieuwste technologie om met blijvend resultaat vet te verwijderen (en de vetcel te vernietigen) en dit zonder chirurgische ingreep. Het is bovendien de enige methode die momenteel geschikt is om modulaire cellulitis aan te pakken. Dit is cellulitis in een ver gevorderd stadium (hardnekkige cellulitis). Zo wordt het silhouet in een zeer korte tijd hertekend. Cavitatie, in het esthetische domein, kan een alternatief voor een liposuctie in de minder ernstige gevallen, maar kan natuurlijk ook complementair gebruikt worden. Volgende voordelen kunnen opgesomd worden: pijnloos, zonder chirurgische ingreep, geen littekens, geen werkverlet, geen contra-indicaties, blijvend resultaat, geen onderhoudsbehandelingen, kostprijs.

 • Hoe verloopt een behandeling?

  Voor de behandeling wordt er tijdens het intakegesprek je medische geschiedenis besproken en wordt er een impedentielichaamsmeting  uitgevoerd. Als er geen bijzonderheden zijn kan er met de behandeling gestart worden. Soms zullen er enkele voorbereidende behandelingen aangeraden worden alvorens de behandeling te starten (vb. vochtretentie).

  De behandeling zelf is pijnloos. Hoogstens kun je wat tintelingen waarnemen en lichte warmteontwikkelingen voelen.

  Om ervoor te zorgen dat het celvocht en de andere afvalstoffen vlugger afgevoerd worden, dient er na de behandeling een slimpress behandeling te gebeuren.

 • Wat kan er behandeld worden?

  Per behandeling kan er steeds één zone van maximum een A4 pagina behandeld worden. Meer is niet mogelijk omdat het lichaam dan niet meer in staat is de loskomende vetten te verwerken. Uiteraard is het heel belangrijk om minimum 1,5 liter water te drinken tijdens de kuur zodat de afvalstoffen voldoende kunnen afgevoerd worden.

 • Hoe vaak dien ik een behandeling te plannen?

  Als behandelingskuur worden er steeds 6 behandelingen aanbevolen. In principe zijn er achteraf geen onderhoudsbehandelingen meer nodig. Op voorwaarde dat je niet in gewicht bijkomt. Daarom is het aangeraden om een gezonde eet- en levensstijl te hebben. Tussen 2 behandelingen  duur ongeveer 1 uur.