fbpx
 •  

  Ik ben Steve en zaakvoerder van Spa Différent en SD Personal Coaching Studio. Ik ben een gediplomeerde trainer en heb ik jarenlange ervaring in de atletiek als coach van Annelies Sarrazin, vice Europese master kampioene en veelvoudig Belgisch kampioene snelwandelen. 

  Door mijn ervaring en expertise binnen de atletiek en het volgen van scholing bij de Vlaamse trainerschool motiveer ik jullie om terug fit te worden. Ik ga gericht op zoek naar de beste manier om te werken naar een strakker en fitter lichaam. En wat ook niet onbelangrijk is een sterkere mentale geest. Gewoon je opnieuw beter in je vel voelen.

  Mijn klanten zijn zowel sporters als niet-sporters. 

  Bij sporters werken we samen naar betere prestaties en maken we het lichaam sterker en beter bestand tegen blessures.

  Bij niet-sporters werken we samen voor een pijnvrij, fit en gezond lichaam. 

  Ik geef jou nu tijdelijk een korting van 20% op een 10-beurtenkaart (= €16/beurt)

   

  Enkele getuigenissen van klanten:

  In oktober ben ik gestart met de personal coaching bij Steve in de SD Personal Coaching Studio.
  Je geeft zelf aan waaraan je wilt werken, en Steve maakt een trainingsprogramma op maat.
  Voor mij is het een groot pluspunt dat het telkens op afspraak is, want ik ken mezelf, anders komt dat sporten er niet van. Ook vind ik het goed dat je echt persoonlijk begeleid bent. In vergelijking met de fitness, je doet maar wat op je eigen en weet eigenlijk niet ofdat je de oefeningen wel goed uitvoert enzo. 
  Oefeningen worden voorgetoond en eventueel bijgestuurd indien je ze niet goed uitvoert. Steve zorgt ook telkens voor nieuwe uitdagingen door op tijd nieuwe oefeningen te geven. Zo wordt het ook niet saai om telkens hetzelfde te doen. Ook moedigt hij aan om dat laatste extra duwtje nog te geven in de training, wat ook wel motiveert. Ondertussen ben ik al een tijdje bezig, ik ben al heel blij met het resultaat die ik nu al behaald heb maar dit motiveert alleen nog meer om nog verder te trainen. Ik voel me al veel fitter dan vorig jaar en ben supertrots op mijn spieren die ik al opgebouwd heb. Sylvie
   

  Ik vind de begeleiding de SD Personal Coaching Studio heel leerrijk en goed voor mijn lichaam. Ik vind dat ik al een mooie progressie heb geboekt tot nu toe. Ik zou deze graag verder willen uitbouwen om fit te blijven. De fouten die ik eventueel maak of wanneer ik een oefening niet op een juiste manier uitvoer wordt dit direct gecontroleerd zodat de oefening op een juiste manier wordt uitgevoerd. Zo leert mijn lichaam geen verkeerde houdingen aan. Cara

   

  Vul vandaag nog je naam en mailadres in en geniet van deze korting!!!

   

  Deze actie is heel beperkt geldig en kan morgen voorbij zijn.