fbpx
 • Online reserveren

  of bel ons 057 36 60 20

 • Tanning Voorbereiding

 • Voorbereiding en nazorg tanning Infinity Sun Bevestiging van je reservatie en annulatie

  Je reservatie is pas defitief na betaling van de behandeling. Dit kan via de online webshop waarbij je een voucher ontvangt voor de behandeling. Na de betaling geef je de vouchercode door via mail en word je reservatie bevestigd door ons. Uiteraard kun je ook op voorhand komen betalen tijdens de openingsuren. Wens je de behandeling te annuleren dan vragen wij om dit 48u op voorhand te doen. Je vouchercode wordt dan opnieuw geactiveerd, terugbetaling is niet mogelijk. Annuleer je later of je bent niet aanwezig dan wordt de behandeling niet terugbetaald. Bestel hier online je voucher samen met de exfoliant.

  Een goede voorbereiding zorgt voor een mooier resultaat en een kleur die langer blijft zitten. Voor een optimale Infinity Sun ervaring is het belangrijk om onderstaande aanbevelingen op te volgen. Zo garanderen wij je optimale resultaten en geniet je het langst van je Infinity Sun teint. Lees dus onderstaande instructies zorgvuldig na.

  Voor de behandeling

  – Harsen: tenminste 3 dagen voor de behandeling. – Scheren: mag nog 1 dag voor de behandeling.

  – Gebruik minimaal 4 dagen voor tanning sessie géén gewone scrub of scrub-handschoen! Dit zal de gelijkmatigheid van de tanning beïnvloeden.

  – Gebruik een week voor de tanning sessie geen douchegels, bodycrème, lotions met minerale oliën. Deze gaan een laagje vormen op de huid en daardoor kan het product van Infinity Sun niet voldoende intrekken. Denk daarbij aan Dove, Nivea, …

  Dag van de behandeling

  – Gebruik op de dag van je behandeling of een dag voordien indien mogelijk de dag zelf de niet- schurende exfoliant van Infinity Sun. Loszittende dode huidcellen moeten verwijderd worden. Vergeet niet je ellebogen en knieën, handen, voeten en gelaat. Dit product gebruik door eerst je lichaam nat te maken, laat het enkele minuten zitten en spoel grondig af. Je kan dit hier online bestellen.

  – Voor je vertrekt naar je afspraak spoel goed je lichaam met alleen warm water. Geen zepen meer gebruiken!

  – Gebruik op de dag van je tanning sessie geen vloeibare make-up, dagcrème, bodycrème, lotions, parfum en deodorant zodat je lichaam 100% droog is. De huid moet de vloeistof van Infinity Sun kunnen opnemen.

  – Breng losse, donkere kleding (liefst kleedje) en teenslippers mee voor na je Infinity Sun sessie. Er wordt gewerkt met walnootextract die zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Zo kunnen we ook nakijken of lichaam volledig behandeld is. Deze bronzer kan dus wat afgeven aan de kledij maar kan gemakkelijk uit de kledij gewassen worden.

  Na de behandeling

  – De teint ontwikkelt zich volledig gedurende 12 uren. Daarom wordt geadviseerd om zeker 12 uren na de behandeling te wachten met douchen, baden of zwemmen. Een douche is zeker aangeraden binnen de 24u.

  – Ga niet sporten gedurende de eerste 12 uur om transpireren te voorkomen (wacht zeker tot na de 1° douche)page1image38126144page1image38126912page1image38129024page1image38130176

  – Om de teint langer mooi te houden en de houdbaarheid te verlengen adviseren we om tenminste 1x/dag een hydraterende bodycrème te gebruiken. Deze zorgt tevens voor een gelijkmatiger vervaging van de teint.

  – Gebruik de Marc Inbane spray om het gezicht en lichaam op te frissen tussen twee Infinity Sun sessies.

  – Gebruik altijd een goed zonneproduct (vraag naar Dermalogica) als je in de zon gaat, sunless tanning biedt geen bescherming tegen verbranding door de zon.

  – Uiteraard zorgt sauna, zwembad, hottubs en overmatig scrubben ervoor dat je teint sneller vervaagt.