fbpx
 • Universal Contour Wrap

 • 1 beurt (€85)

 • 3 beurten (€240)

 • CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK

 • Alle behandelruimtes, massageruimtes en relaxruimte van de privé-wellness zijn van airconditioning voorzien.

 • "ontgiften, zuiveren en centimetersverlies"

  Universal Contour Wrap is de wetenschappelijke bewezen centimeterverlies behandeling. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte  oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid. Of je wil een kick-start nemen bij aanvang van een dieet of die hardnekkige centimeters aanpakken. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de Universal Contour Wrap een centimeter behandeling waarop je kan rekenen. Oorspronkelijk werd de Universal Contour Wrap aangewend in de medische wereld voor lever - en nierpatiënten. Nu is de Universal Contour Wrap een unieke detox behandeling voor man en vrouw.

 • 15 cm garantie of je betaalt niet?

  De Universal Contour Wrap behandeling garandeert je een cm-verlies van minimum 15 cm na de eerste behandeling, of je hoeft niet te betalen. Je hebt dus niets te verliezen, buiten de centimeters natuurlijk!

 • Wat gebeurt er bij een Universal Contour Wrap?

  Nadat je een korte medische vragenlijst hebt ingevuld, word je gemeten op 18 verschillende plaatsen. Daarna word je met een speciale wikkeltechniek ingewikkeld met 25-30 elastische bandages. Deze bandages werden gedrenkt in een warme, mineraalrijke kleioplossing. Daarna wordt over de windels een pak aangetrokken. Tijdens de pakking kun je een uurtje ontspannen en de wrap zijn werk laten doen. Je kan gewoon wat rusten of een boekje lezen.

 • Waarvoor is de UCW naast centimeterverlies nog aan te raden?

  De behandeling is niet alleen uitermate geschikt voor mensen op zoek naar onmiddellijke centimeterverlies. Het is ook effectief in de strijd tegen cellulitis en striemen. Het vermindert de verslapte huid, na een zwangerschap of gewichtsverlies. Ook mannen die hun probleemzones rond de buik willen aanpakken is het een ideale oplossing. Personen met huidproblemen zoals psoriasis, eczeem... kunnen best op regelmatige basis een behandeling van de Universal Contour Wrap doen om de kwaliteit van de huid te onderhouden en te verbeteren.

 • Je bent juist bevallen of je geeft borstvoeding?

  Je wacht 6 weken na een gewone bevalling en ongeveer 6 maanden (vraag je dokter om advies) na een keizersnede. Het is een heel goede behandeling om de buste terug te verstevigen, alsook om striemen te verzachten. Tijdens de bostvoedingsperiode kunnen de warme bandages rond de borsten de aanmaak van de melk lichtjes stimuleren. Maar de klei kan in geen geval kwaad voor de melk. Je kan steeds vragen om de bandages niet te hard aan te spannen of om op die zone geen bandages aan te brengen.

 • Komen de centimeters er terug bij als ik water drink?

  Nee, in tegenstelling tot vele andere centimeterverliesbehandelingen werkt UCW niet op vochtverlies om het opmerkelijke cm-verlies te bekomen. Je wordt aangeraden om veel water te drinken na de behandeling om zo het ontgiftingsproces en het cm-verlies te bevorderen.

 • Is het resultaat blijvend?

  Door voeding, millieuvervuiling en leef- en eetgewoonten gaat het lichaam opnieuw toxines gaan ophopen. Daarom raden we aan om elke 2 à 3 maanden de behandeling eenmaal te laten uitvoeren.

 • Verlies ik gewicht met de Universal Contour Wrap?

  Tijdens de behandeling verlies je geen vetten, het gewichtsverlies is verwaarloosbaar. Je lichaam wordt bevrijdt van de toxische stoffen die zorgen voor het verlies van centimeters. De behandeling kan ook tijdens een dieet of na een dieet om laatste centimeters of toxines uit het lichaam te verwijderen en om de verslapte huid te verstevigen.