Questions fréquemment posées

Traitement Pro bright

De behandeling werkt een oneven teint en tekenen van veroudering weg. De naam komt van het feit dat je huid ook helderder wordt door deze behandeling. Ze bestaat uit 3 stappen die nauwkeurig uitgevoerd moeten worden.

Amélioration de la figure

Cellulitis is de opstapeling van onderhuids vet. Dit vindt voornamelijk plaats in je benen. Cellulitisvorming op zich brengt geen risico’s met zich mee. Toch wordt onderhuids vet vaak als onaangenaam ervaren door vele mensen.

Épilation au laser

Laserontharing is volkomen veilig. Je kan het vergelijken met scheren, maar dan met minder irritatie en nog tal van andere voordelen. Net zoals bij scheren kan er roodheid, zwelling en warmte voorkomen, maar dan in mindere mate.

Bien-être privé

De gemiddelde prijs om een privé sauna te huren is €109/2u voor twee personen. Al hangt de prijs natuurlijk af van de duur van je bezoek en van het aantal personen waarmee je de sauna bezoekt.

Massage

Bij ons kost een duo massage per persoon hetzelfde als voor één persoon. Het verschil met een duo massage is dat je samen met je partner tegelijk, in dezelfde ruimte kan genieten van je rustmomentje.

Régime protéiné

Tijdens een proteïne dieet mag je enkel eiwitrijke maaltijden, bepaalde groenten, suikervrije dranken en proteïneshakes consumeren. Dit omdat je koolhydraten en suikers moet vermijden. Ook zeker belangrijk: sla geen maaltijden over!