Behandelrituelen

Beleef een unieke en onvergetelijke ervaring dankzij de combinatie van een lichaamsscrub, lichaamspakking, gezichtsverzorging, lichaamsmassages en badritueel. De behandelrituelen bieden je de mogelijkheid om te genieten van een combinatie van behandelingen en massages, afhankelijk van de weldaden waarnaar je op zoek bent.

Laat je leiden door een bepaald deel van de wereld en ervaar alle geheimen en onvergetelijke geuren voor puur genot en welzijn gedurende 1 uur of langer. En geniet van een zachte, subtiel geparfumeerde huid.

Japans bad met aroma's en bloemen

Gun jezelf een moment van intense ontspanning met deze Japanse badceremonie en profiteer van de weldaad van een individuele combinatie van essentiële oliën, kleuren en verse rozenblaadjes. Dit ritueel schudt de zintuigen wakker, voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.1 of 2 personen

50 euro

30 min

stimulerende scrub behandeling

Stimulerende aromatische scrub met kruiden

Deze complete behandeling op basis van ontspannende technieken, zorgt voor een verkwikt, ontspannen en rustig gevoel dat je mee naar huis neemt. Om dit te bekomen combineert de behandeling massagetechnieken op reflexzones van je gezicht, nek en schouders.


1 persoon

50 euro

30 min

zuiverende scrub behandeling

Zuiverende scrub met zwarte Beldi zeep

Maak kennis met de kern van de Oosterse traditie. We hebben dit eeuwenoude recept gecombineerd met de scrubwerking van de kassahandschoen, voor een grondig gezuiverde, zachte, satijnachtige en heerlijke geurende huid. Deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd samen met de zuiverende, ontgiftende pakking met Rassoul crème. De kassahandschoen krijg je mee naar huis.1 persoon

50 euro

30 min

zuiverende pakking aanbrengen

Zuiverende, ontgiftende pakking met Rassoul crème

Laat je vervoeren naar het hart van de magische wereld van Marokko en de Marokkaanse tradities, voor een verkwikte, zijdezachte huid dankzij de ontgiftende eigenschappen van deze natuurlijke klei. Deze behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd na een zuiverende scrub met zwarte Beldi zeep.1 persoon

50 euro

30 min

Oriëntaals ritueel van de rug

 • Zuiverende scrub van de rug met zwarte Beldi zeep
 • Zuiverende, ontgiftende pakking van de rug met Rassoul crème
 • Ontspannende rugmassage van 20 minuten
 • Beschikbaar alleen of in duo1 persoon

95 euro

45 min

Ritueel voor welzijn en rust

 • Japans bad met aroma's en bloemen
 • Ontspannende rugmassage van 20 minuten
 • Ontspannende gelaats-, nek- en schoudermassage van 20 minuten
 • Enkel in duo2 personen

230 euro

1u10 

Zalig Balinees ritueel

Balinees ritueel

 • Japans bad met aroma's en bloemen
 • Ontspannende rugmassage van 30 minuten
 • Cinq Mondes gezichtsverzorging (Ritueel van Bali 30min)
 • Enkel in duo2 personen

250 euro

1u30

Luxe Ayurvedisch ritueel

 • Japans bad met aroma's met bloemen
 • Stimulerende aromatische scrub van het lichaam met kruiden
 • Ayurvedische lichaamsmassage van 60 minuten
 • Liftende, verstevigende gezichtsbehandeling massage 'KO BI DO' van 60 minuten
 • Enkel in duo

2 personen

470 euro

1u30

Genieten met je partner of een vriendin

Wil je eens écht ontspannen in een bad met leuke zeep, aangename geuren en toffe kleuren? En doe je dit graag met je partner of een vriendin? Dan kan je bij Spa Différent terecht voor een onvergetelijke ervaring die jullie zintuigen aangenaam zullen prikkelen en je huid zijdezacht zal aanvoelen.

Onze badrituelen zijn gebaseerd op die van andere werelddelen (Japan, Java, Marokko). Er is namelijk een reden dat deze rituelen al honderden jaren zo populair zijn. Het zijn aangename ervaringen die allerlei voordelen met zich meebrengen.

Behandelrituelen bij Spa Différent

Onze behandelrituelen nemen je telkens mee naar een ander deel van de wereld. Zo ben je echt even weg uit je dagelijkse leven en geniet je van alle ervaringen die deze regio te bieden heeft. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende Oriëntaalse rituelen die je lichaam zuiveren en rituelen die zich eerder richten op rust en welzijn.

Kies je favoriet en maak je klaar om een aangename ervaring te beleven waarvan je de voordelen mee naar huis neemt. Ze herstellen je fysieke en mentale energie. Een behandelritueel is meer dan een moment van rust, je komt volledig van je stress af. Je bent helemaal klaar om er weer tegenaan te gaan!

Plan je behandelritueel online in of neem contact op om het in te plannen. Ook voor vragen kan je altijd bij ons terecht.

Badrituelen bij Spa Différent

Verschillende delen van de wereld hebben verscheidene geuren en zepen die hen typeren. Wat hebben ze gemeen? Ze hebben elk een uniek effect op je huid en het is een unieke bad ervaring. De Japanse badceremonie schudt bijvoorbeeld je zintuigen wakker met essentiële oliën, rozenblaadjes en passende kleuren.Het bereidt ook je huid voor om de weldaden van een lichaamsbehandeling of massage te krijgen.

Ben je klaar om een ander deel van de wereld (of meerdere natuurlijk) te ontdekken aan de hand van hun unieke badrituelen? Plan dan online je bezoek in. Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje, we geven je graag meer informatie.