Massage

Laat je zintuigen de deugddoende invloeden ontdekken van de beste massages die het erfgoed zijn van allerlei voorouderlijke tradities uit de hele wereld. Bali, India, het Midden-Oosten… Elk van deze zintuiglijke reizen voert je mee naar een uniek ontsnapmomentje door de tijd en ruimte.

Laat je meevoeren door intense geuren, onweerstaanbare texturen en de originele protocollen van Cinq Mondes. Even loslaten om op een zintuiglijk avontuur te gaan en te ontspannen, dát zijn onze massages.

Onze massages

Alle massages zijn beschikbaar als in duo, waardoor jij en je partner op hetzelfde moment samen kunnen genieten. Ook op zaterdag en zondag kan je komen genieten van een deugddoende massage. Laat je meeslepen door bedwelmende geuren en betoverende texturen voor een blijvend kalmerend effect. 

Alle massageruimtes zijn voorzien van airconditioning om een optimale massagetemperatuur te garanderen.

Traditionele, ontspannende Oosterse massage

Op basis van Oosterse tradities bewerken we je hele lichaam met verwarmde arganolie met een subtiele, aangename geur. De langzame diepe bewegingen brengen je in een onthullende staat van puur welzijn en geven je een gevoel van gelukzaligheid. Je huid is gehydrateerd en zijdezacht dankzij de Huile Sompteuse d’orient.

1persoon
60 of 80euro
40 of 60min

Ontspannende rugmassage

Ontdek de weldaad van deze intens ontspannende massage met warme olie. Deze behandeling besteedt bijzondere aandacht aan uw rugspieren en je schouderbladen om spanningen los te maken en je een zalig en vrij gevoel te geven achteraf. Perfect na een drukke werkweek.

1persoon
45euro
20min

Verkwikkende Indiase Ayurvedische massage

Geniet van de subtiele geuren van vanille en kardemom tijdens deze verkwikkende massage met warme olie, geïnspireerd op de duizenden jaren oude Indiase tradities. Een afwisseling van energetische, verwarmende ritmes zal  een diepe slaap bevorderen, alle spanning losmaken en je spieren ontspannen.

1persoon
80euro
60min

Lichaamsmassage

Een massage is een momentje van rust voor je body en mind. In een aangename sfeer ontspannen staat centraal, net als gespannen of pijnlijke spieren weer verlichten. Na een massage is het lichaam en de geest terug in balans.

Je laten onderdompelen in een moment van échte rust, waar je even kan ontsnappen aan alle bezorgdheden in je leven. Dat is wat een lichaamsmassage is voor iedereen die even nood heeft aan volledige ontspanning. Niet enkel van de spieren, maar ook van alle stress in je dagelijkse leven.

Bij Spa Différent combineren we onze kennis van het lichaam, producten en ingrediënten en onze ervaring om elke keer opnieuw een unieke persoonlijke beleving te creëren. En dit natuurlijk in een comfortabele sfeer, waar iedereen zich meteen thuis voelt. Mogen wij je binnenkort verwelkomen?

Wellness massage

Aanraking helpt mee om stress levels te verminderen en maakt rustig. Het resulteert in meer geestelijk ontspanning en in gelukkig zijn. Het geeft een comfortabel gevoel en zekerheid, het reduceert pijn en versterkt het immuunsysteem.

Traditie van warmte speelt ook een belangrijke rol van de dag, zowel geestelijk als fysiek. Het verbetert het metabolisme, ontspant de spieren, verwijdt de bloedvaten, reduceert pijn en kalmeert de geest.

Wil jij ook graag alle voordelen van aanraking en warmte ervaren? Dan is een combinatie van de wellness en massage of lichaamsbehandeling een topcombinatie om deze totaalervaring te beleven. Deze ervaring zal je lang bijblijven als een moment waarin je echt tot rust gekomen bent.

Veel van onze wellness massages en ervaringen zijn beschikbaar in duo. Zo kan je samen met je partner of een vriendin tot rust komen. Want met 2 is het vaak leuker dan alleen.

Bekijk zeker ook onze wellnessrituelen en behandelrituelen als je een massage wilt combineren met de faciliteiten van wellness.

Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage is anders dan ‘gewone’ massages, het betekent kennis van het leven en een lang leven. Het leert hoe de energieën van een fysiek, mentaal en spiritueel aspect opnieuw in balans te brengen voor een goede gezondheid.  Het is een tonische spiermassage met afwisselend snelle en langzame bewegingen die spierspanningen loslaten om energie en vitaliteit te herstellen. Er wordt veel meer aandacht besteed aan het geestelijke en emotionele.

Dit ritueel is gebaseerd op duizenden jaren oude Indiase tradities. En dit voel je ook wanneer je het beleeft. Naast je spieren ontspannen, bevorderen de bewegingen ook je natuurlijke ademhaling. Het stimuleert het metabolisme en vitale functies van het lichaam en pakt tegelijkertijd vermoeidheid zowel fysiek als mentaal aan.

Zeg nee tegen stress en burn-out

Massage betekent aandacht voor jezelf, me-time, selfcare. Een massage kan zo heerlijk zijn in tijden van veel stress, een burn-out, leeg gevoel of vermoeidheid. Tijdens een massage ben je even helemaal uit je hoofd en in je lichaam, een dieper relaxatie voor lichaam en geest. Je maakt de geluk hormonen endorfine en dopamine aan. De tegenhangers van het stresshormoon cortisol. Een massage is zo ontspannend waardoor de stressklachten zullen verminderen, het is al enkele keren wetenschappelijk bewezen. Je zult je mentaal weer opgeladen voelen, het verzacht de stress, je hebt meer vitaliteit, het verbetert je humeur, je krijgt meer zelfvertrouwen en vermindert je negatieve gevoelens.

Het zorgt niet alleen voor een meer innerlijke rust maar het ontspant ook je lichaam en spieren. Zit je vaak voor je computer op het werk? Of voelt je lichaam wat stijf aan? Dan kan een massage je heel wat verlichting geven. Het maakt je spieren lossen, verbetert je bloedcirculatie, je afvalstoffen worden afgevoerd, je bloeddruk is gezond, je slaapt beter en je hebt een gehydrateerde huid.

Duo massages

Massages in duo zijn een leuke belevenis die je samen met je partner of een vriendin kan ervaren. Je ligt in dezelfde ruimte en wordt tegelijkertijd gemasseerd door onze ervaren specialisten voor een ervaring die je zal bijblijven.

Kom je liever alleen, een echt me-time momentje, kan zeker hoor. Bijna alle lichaamsbehandeling, het Japans bad en alle massages kunnen voor jou alleen.

Al onze massages zijn beschikbaar als duo. Kom je liever alleen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bovendien zijn onze massages beschikbaar op zaterdag en zondag. Dit helpt uiteraard bij het inplannen van een deugddoende massage in duo.

Veel gestelde vragen

Bij ons kost een duo massage per persoon hetzelfde als voor één persoon. Het verschil met een duo massage is dat je samen met je partner tegelijk, in dezelfde ruimte kan genieten van je rustmomentje.