Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap is dé wetenschappelijk bewezen detoxbehandeling met  centimeterverlies.  Deze behandeling garandeert een verlies van minimum 15 cm in slechts 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid. Of om een kick-start te nemen bij aanvang van een dieet?

De behandeling verwijdert gifstoffen uit het vetweefsel en activeert het lymfesysteem. Het lichaam wordt verlost van alle gifstoffen waardoor ook je metabolisme gestimuleerd wordt.  Door deze detox wordt je cellulite en striemen minder zichtbaar en wordt de huid verstevigd. Na één sessie verlies je gemiddeld tussen 15 en 40 cm lichaamsomtrek.

Oorspronkelijk werd deze behandeling aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten, psoriasis en eczeem. Nu is de Universal Contour Wrap een unieke detox behandeling voor man en vrouw.

Wat is de Universal Contour Wrap?

Door je huid in te wikkelen met warme, elastische windels met classic klei solution in combinatie met specifiek body wrap technieken worden toxische stoffen uit het lichaam verwijderd. De warme klei gaat de afvalstoffen uit je vetlaag verwijderen en de windeltechniek stimuleert je lymfesysteem. Dit is de manier waarop je lichaam ontgift wordt, een échte detox voor je lichaam.

 

Met deze detox ga je niet echt afvallen maar wel effectief centimeters verliezen. De behandeling verwijdert ook dode huidcellen waardoor je huid zachter aanvoelt. Het heeft ook een gunstige invloed op cellulite en striemen waardoor deze behandeling je huid strakker maakt.   waardoor je ook centimeters verliest. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift je lichaam en maakt je huid strakker.

 

De Universal Contour Wrap behandeling garandeert je een cm-verlies van minimum 15cm na de eerste behandeling, of je hoeft niet te betalen. Je hebt dus niets te verliezen, buiten de centimeters natuurlijk!

Stappenplan Universal Contour Wrap

Laat ons je meenemen in de flow die bij iedere UCW behandeling hetzelfde is.

Intakegesprek en opmeten van je lichaam

We overlopen samen een korte medische vragenlijst en bepalen we welke lichaamszones wat meer aandacht willen. Door de specifiek windeltechniek kunnen we op bepaalde plaatsen extra focus leggen. Daarna word je op 18 verschillende lichaamsplaatsen gemeten.

Body wrapping

De windels worden één uur voor de behandeling in classic klei solution, een minraalrijke kleioplossing gedrenkt en opgewarmd. Dit gaat zorgen voor de detox van je lichaam. Met specifieke body wrap liftende technieken wordt je volledig ingewikkeld, van hoofd tot teen (het hoofd kunnen we weglaten mocht je dit liever willen).

Je lichaam ontgiften

Daarna wordt over de windels een pak aangetrokken zodat je geen koud krijgt. Tijdens de pakking kan je een uurtje ontspannen. De klei trekt in je poriën en zal je lichaam ontgiften. Tijdens dit uurtje kan je lekker rusten, een boekje lezen of laat je huid behandelen met een gelaatsbehandeling.

stap 4 UCW

Uitwikkelen en follow-up

Na 60 minuten worden de windels terug verwijderd. Dit zal wat frisjes aanvoelen maar we zorgen voor een lekkere warme handdoek en een warme behandelruimte. Daarna word je terug op exact dezelfde plaatsen gemeten en geniet je van je cm-verlies en je zijdezachte huid. Voor een échte kickstart en optimaal resultaat adviseren we een kuur van 3 beurten met een tussenpauze van 7 tot 10 dagen.

Universal Contour Wrap tegen cellulitis en striemen

De behandeling is niet alleen uitermate geschikt voor mensen op zoek naar onmiddellijk centimeterverlies. Het is ook effectief in de strijd tegen cellulitis en striemen. Het vermindert namelijk de verslapte huid, die bijvoorbeeld na een zwangerschap of bij gewichtsverlies.

Bij huidproblemen zoals psoriasis, eczeem etc. heeft de UCW ook een positief effect. Op regelmatige basis een behandeling van de Universal Contour Wrap kan de kwaliteit van de huid onderhouden worden en zelfs verbeterd worden.

UCW na zwangerschap

Je wacht best 6 weken na een gewone bevalling en ongeveer 6 maanden (vraag je dokter om advies) na een keizersnede om deze behandeling uit te voeren. Het is een heel goede manier om de buste terug te verstevigen, alsook om striemen te verzachten.

Tijdens de borstvoedingsperiode kunnen de warme bandages rond de borsten de aanmaak van de melk lichtjes stimuleren. De klei kan in geen geval kwaad voor de melk. Je kan steeds vragen om de bandages niet te hard aan te spannen of om op die zone geen bandages aan te brengen.

Voordelen van de Universal Contour Wrap

 • De giftige stoffen worden uit je lichaam verwijderd waardoor je lichaam een detox krijgt maar ook je lever en nieren worden ontgift.
 • Het is een mooie start of ondersteuning van een gezonde levensstijl.
 • Het ondersteunt of boost je tijdens een afslankproces.
 • Je huid is zachter, gladder en voelt veel strakker aan door de exfoliërende ingrediënten.
 • Het is een ontspannende behandeling, eventjes wat me-time.
 • Na medicijngebruik ook een absolute aanrader om het lichaam te ontdoen van de gifstoffen.
 • Het geeft een boost aan je metabolisme, meer energie en betere vetverbranding door de detox.
 • Je broeken en kleedjes zitten wat minder strak.
 • Healthy body = healthy mind = boost voor je zelfvertrouwen

Welke resultaten mag ik verwachten?

Doordat het lichaam onderhevig is aan heel wat toxische stoffen zowel door interne en externe factoren raden we aan om te starten met kuur van 3 beurten met 7 à 10 dagen ertussen.  Per behandeling kun je gemakkelijk 15 tot 40 cm verliezen.

Door voeding, milieuvervuiling en ongezonde leef- en eetgewoonten gaat het lichaam opnieuw toxines ophopen. Daarom raden we aan om elke 2 à 3 maanden de behandeling eenmaal te laten uitvoeren.

In tegenstelling tot vele andere centimeterverliesbehandelingen werkt UCW niet op vochtverlies om het opmerkelijke cm-verlies te bekomen. Je wordt aangeraden om veel water te drinken na de behandeling om zo het ontgiftingsproces en het cm-verlies te bevorderen

Belangrijk om te weten voor en na je behandeling

 • Voor de behandeling neem je een warme douche met zeep of met een scrub. Je gebruikt geen bodycrème of bodyolie.
 • Je gebruikt ook geen deodorant op de dag van de behandeling zodat je poriën vrij zijn.
 • Omdat de klei nog verder intrekt in de poriën na de behandeling mag je de dag van de behandeling en 2 dagen erna niet intensief sporten, in bad of in sauna. Je mag je lichaam wel afspoelen met lauw water zonder de zeep (alleen waar nodig).
 • Na de behandeling drink je zeker 1,5 l. plat water, geen koffie of thee en probeer om gezond te eten (niet vet- en zoutrijk)
 • Voor een doeltreffende behandeling raden we 3 behandelingen in kuur aan.

Universal Countour Wrap prijs

Per behandeling

€ 95

Kuur van 3 behandelingen

€ 270