Personal Training

Als personal trainer richt ik me volledig op jouw noden. Zo werken we samen toe naar het behalen van jouw persoonlijke doelen.

 • Wil je fysiek en mentaal sterker worden?
 • Wil je meer energie en terug fit worden?
 • Wil je lichaam verstevigen?
 • Wil je minder pijn aan de rug?
 • Wil je minder chronische pijn?
 • Wil je meer bewegen?

Wil je stap voor stap begeleid worden om je doel te bereiken? Of wil je echt af van die rugpijn?

Over mezelf als personal trainer

Mijn naam is Steve en ben een personal trainer die samen met jou gericht aan je doel wil werken, op jouw tempo.  Door mijn voorgaande relevante expertises heb ik me kunnen ontplooien tot de personal trainer die ik nu ben.

Zo heb ik al 15 jaar ervaring als Personal Powerplate Coach, ben ik reeds 9 jaar actief als atletiektrainer (Trainer B) en blijf ik me steeds bijscholen aan de Vlaamse Trainersschool. Mijn jarenlange ervaring maakt dat ik als personal coach elke persoon op maat kan begeleiden en me kan afstemmen op wat de cliënt precies nodig heeft.

Lichaamsscreening
 • Ik breng je lichaam volledig in kaart om een trainingsschema op maat af te stellen.
 • Bij het nemen van een 10- of 22-beurtenkaart wordt dit bedrag terugbetaald.
 
10-beurtenkaart personal training​
 • Maximum met vier personen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-beurtenkaart personal training​
 • Maximum met vier personen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fysiek en mentaal groeien? Het kan!

Als personal trainer begeleid ik mijn klanten met juist bewegen en sporten. Dit gebeurt vanuit de basis van bewegen. Hierbij worden pijnbestrijding en vermoeidheid op een doeltreffende manier aangepakt.

Met coaching tracht ik vervolgens de mobiliteit en de kracht van het lichaam te verbeteren en naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor kunnen fysieke pijn en vermoeidheid afnemen, maar ook emotionele en psychische klachten worden verminderd.

Samen met jou breng ik in kaart welke klachten er precies spelen en welke noden je precies hebt. Door het thema en je behoeften te concretiseren, schets ik een beeld van de hulpvraag en bekijk ik als personal trainer samen met jou wat we precies voor elkaar kunnen betekenen. Zo komen je persoonlijke doelen centraal te staan gedurende het hele traject.

Een persoonlijke aanpak

Deze persoonlijke doelen bereiken we door na te gaan welke oefeningen het best bij je aansluiten. We denken oplossingsgericht voor jou probleem. Bij ons geen klassieke fitnessapparatuur maar functionele trainingen.  In je persoonlijke traject zal variatie daarom een belangrijke rol spelen.

Je maakt kennis met verschillende manieren van trainingsaanpak. Zo ontdek je wat het meest comfortabel aanvoelt en wat je motiveert. Het is daarom belangrijk dat ook jij feedback geeft zodat ik kan bijsturen om je doel op een correcte manier te bereiken, zonder blessures.

Daarnaast ligt tijdens een persoonlijk traject de nadruk op herhaling. Dit zorgt ervoor dat je de nodige vooruitgang kan boeken en zo onze vooropgestelde doelen behaalt. Het centraal stellen van wat goed voelt voor jou, in combinatie met voldoende herhaling, zorgt uiteindelijk voor optimale resultaten en tevredenheid.

De kracht van een personal trainer

Waarom zou je komen trainen bij ons? Je bent het waard om dagelijks fit en energiek door het leven te gaan ongeacht je leeftijd, je klachten, je pijn. Personal training bij ons is:

 • Juiste begeleiding en motivatie, door Steve en medesporters (max. 4)
 • Een aangepast trainingsschema, je wordt niet aan lot overgelaten,
 • Gericht werken aan je doel door functionele training (geen fitnessapparatuur)
 • Minder kans op blessures, de ganse training krijg je professionele begeleiding
 • Stap voor stap begeleid worden, op je eigen tempo

Tarieven Personal Trainingen

Lichaamsscreening en testsessie40 euro (gratis bij het nemen van beurtenkaart)
10 beurtenkaart250 euro
22 beurtenkaart500 euro

Wat zeggen onze klanten?

Lut
  Lut

  Klant - Personal Training

  "Een tijdje na mijn rugoperatie stuurde mijn kinesiste mij door naar Steve. Zij besefte dat ik eigenlijk meer nood had aan (begeleide) training dan aan kiné. Steve nam eerst een grondige test af om te zien wat ik kon en waar mijn zwaktes zaten. Links had ik heel weinig kracht, ik kon niet op het linkse been (alleen) staan. Ik had geen bekkenstabiliteit. Ik kon niet deftig stappen, ik mankte. Na een langzame opbouw van heel gerichte en doorgedreven oefeningen kan ik al weer deftig stappen. Mijn spieren links zijn al heel wat krachtiger, het verschil met toen ik startte, is groot. Ik maak alweer fikse wandelingen. Ik ben heel blij, ik ga hier goed vooruit ! Bedankt Steve ! Dit is eigenlijk échte revalidtie."