Afslanken

Je (weer) goed in je vel voelen, dat is wat jij wilt. Een fit en gezond lichaam en gewicht verliezen is niet zo gemakkelijk zonder de juiste professionele begeleiding.  Onze LPG experte, afslankcoach en personal coach zijn opgeleid en hebben jarenlange expertise om je persoonlijke noden en doelen te bereiken. 

Personal coaching

Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om terug een fit en energiek lichaam te hebben. De lichaamsscreening bij de start is de houvast om een efficiënt trainingsprogramma op te maken en om dit professioneel op te volgen. We pakken doelgericht de fysieke klachten aan zodat je terug pijnvrij kan doen wat je graag doet. Door de mobiliteit en de kracht van het lichaam terug te activeren en te verbeteren zal  pijn en vermoeidheid afnemen. Wil jij terug een energieke geest en een fit lichaam. Boek een testsessie samen met een lichaamsscreening.

Figuurverbetering

De intake en figuuranalyse is de basis van je behandelingen die we zo kunnen personaliseren en opvolgen. Een behandeling hoeft niet altijd samen met personal coaching of een dieet, wel kunnen ze ingezet worden wanneer een dieet of sporten niet meer voldoende is.  LPG endermologie is ideaal voor cellulite, huidverslapping en  cm-verlies voor het ganse lichaam. Cavitatie is de vervanger van een liposuctie. De Universal Contour Wrap is een detox voor het lichaam met inclusief cm-verlies.  Boek hieronder je intakegesprek om meteen aan de slag te gaan.

Proteïnedieet

Begeleiding tijdens het proteïnedieet is the key om het afslanken doeltreffend en vlot te laten verlopen. Tijdens het eiwitrijk dieet maken we komaf met je  minder goede eetgewoontes en helpen we je naar een gezond voedingspatroon. Een proteïnedieet is een ideale start om op een vlotte manier de eerste kilo’s te verliezen. We streven er steeds naar om het eiwitdieet te combineren met een gezonde levensstijl die past bij je eet- en leefgewoontes, alles op maat voor jou. Boek hieronder een intakegesprek. Je krijgt alle uitleg en voedingsadvies mee naar huis. Je kan direct aan de slag

Steve, je personal coach

Steve, personal coach en gediplomeerd atletiektrainer, wil graag dat jong en oud, sportief of niet sportief zich terug fit en energiek voelt en pijnvrij door het leven kan. Door zijn jarenlange expertise vormt hij graag een team met jou. Het bespreken van de verwachtingen, een trainingsprogramma opstellen, je opvolgen met efficiënte oefeningen en het geven van advies en doorsturen waar nodig.

Voor we van start gaan met de eerste training, plannen we altijd een lichaamsscreening en testsessie in. Tijdens deze training worden je zwaktes en sterktes bepaald, je verwachtingen overlopen en al je vragen beantwoord. Op die manier krijgen wij  een zo goed mogelijk beeld van je lichaam en kunnen we doelgericht advies geven om je fysieke klachten, pijn en vermoeidheid te verminderen en te stoppen.  Aan de hand van deze gegevens gaan we een persoonlijk trainingsprogramma opstellen die je in onze oefenzaal onder begeleiding van Steve doet.

Soms kan het gebeuren dat je nog wat huiswerk meekrijgt naar huis zoals een extra stretchoefening of een extra oefening…. We zetten alles in om je terug goed in je vel te voelen en zetten volop in op pijnbestrijding.

Wees de mooiste versie van jezelf

Wil jij werken aan een mooier en strakker figuur? Heb je wat last van cellulite op de billen en benen? Of zware en onrustige benen met een slechte doorbloeding? Of misschien ben je heel wat afgevallen? Of heb je een zwangerschap achter de rug?  We gaan samen een behandeltraject bepalen door het intakegesprek en de figuuranalyse. We zetten volledig onze expertise, knowledge en nieuwste gespecialiseerde apparatuur in voor jou.  Figuurcorrectie is meestal de hoofdzakelijk stap wanneer sporten en diëten niet meer voldoende zijn om je lichaam te verstevigen. Je figuur verbeteren hoeft niet altijd gewichtsverlies te zijn.  Bij figuurcorrectie denken we aan: cellulitis, huidversteviging, plaatselijk afslanken, verminderde elasticiteit, vocht, ….

Vertel ons waar je mee kunnen helpen en wordt de mooiste versie van jezelf.

De gezondste versie van jezelf

Heb jij soms wat weinig energie? Word je ongelukkig als in de spiegel kijkt? Ziet je huid er dof uit? Ben je misschien wat kilo’s bijgekomen na een vakantie? Wil je voorgoed verlost worden van je overtollige kilo’s? Schoonheid komt van binnenuit, cliché denk je misschien. Maar toch, onze huid en lichaam weerspiegelt onze gezondheid.

Veel huidproblemen en lichamelijke klachten ontstaan door verkeerde voeding, stress, te weinig rust en te weinig beweging. Het proteïnedieet of eiwitdieet is de ideale kick-off om de eerste kilo’s te verliezen. We gaan steeds van start met een uitgebreid intakegesprek waar we je doelen samen bepalen. Tijdens dit gesprek gaan we de ongezondere gewoontes vervangen door gezondere gewoontes en krijg je nog andere voedingstips mee. Je verliest niet enkel kilo’s maar we gaan je ook een gezonde levensstijl aanleren zodat je niet hervalt in oude gewoontes.

Een low-carb dieet staat en valt uiteindelijke met de juiste begeleiding, alles op jou tempo.. Als jij zorgt voor de juist balans van binnenuit, dan straal je en ben je niet alleen de mooiste versie van jezelf maar vooral de gezondste versie van jezelf!

Shop eens anders

LPG Endermologie Day & Night Orange Peel Stop

WERKING Defibroseert en ontspant de weefsels Draineert overtollig water Vermindert de grootte van de vetcel en verbrandt vet

LPG Endermologie Anti-Cellulite Cream-in-Gel

Werkt zichtbaar in op de cellulite Maakt de sinaasappelhuid glad

LPG Endermologie Anti-Cellulite Intensive Serum

Werkt zichtbaar in op de cellulite Strijkt de sinaasappelhuid glad Verbetert de huidelasticiteit