fbpx
 • Lpg endermologie

 • Met de LPG® endermologie gaan we de strijd aan voor natuurlijke schoonheid. In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100% natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

  Een intensieve vacuümtechniek of een mechanische bindweefselmassage, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om de cellen weer "wakker" te maken en het ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. Met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet afbreekt en cellulites vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen.

 • Voor wie?

  Lipomassage of endermologie is voor iedereen geschikt, alle vrouwen, mannen, sporters. Voor wie graag centimeters wil verliezen, al slank is maar toch nog een probleemzone heeft of om de verslapte huid aan te pakken of om zware benen te verlichten. 

  De behandelingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor zwangere vrouwen, jonge moeders, sporters die hun lichaam willen verstevigen of voor mannen die de love handles willen laten verdwijnen en natuurlijk voor iedereen die weer strak in zijn lijf wil zitten!

  Wij adviseren bij aanvang van het afslankprogramma 2x per week te behandelen. Na ongeveer 5 behandelingen zal de huid eerst losser en zachter aanvoelen. Na ongeveer 8 behandelingen treedt een verstevigend resultaat op. Afhankelijk van je gewenste resultaat, zones heb je 10 à 15 beurten nodig. 

  Hoewel de behandelingen ook werken zonder dieet en beweging toch blijft het belangrijk dat je kiest voor een gezonde en actieve levensstijl. We adviseren om voldoende water te drinken en na de behandeling iets actiefs (wandelen, joggen, body workout, ...)  te  doen voor een nog sneller resultaat. 

 • Hoe werkt het?

  De endermologie behandeling richt zich op de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen; het bindweefsel. De cilinders van het LPG-apparaat pakken de huidplooi op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor de behandeling ook een detox werking heeft.

  De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces die vetophopingen afbreekt en de huid gezonder en steviger maakt. Je krijgt tijdens de behandeling een endermowear LPG® pakje. Dit is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen. Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling. Het LPG apparaat wordt altijd manueel bediend door een gecertificeerd huidspecialist.

 • Vetten afbreken / plaatselijke vetophopingen

  Desondanks je sport of actief bent of een dieet volgt, kampt u toch met lokale vethoppingen die heel moeilijk verminderen? 

  LPG endermologie® maakt het mogelijk om deze vetcellen aan te pakken. Denk hierbij aan armen, rug, buik, taille, dijen, etc met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

  Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker. Versnelling van de lipolyse: +70%

   

 • Cellulitis gladmaken

  Cellulitis, waarvan 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de vetcellen en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de vetcellen groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnt cellulitis en de onsierlijke sinaasappelhuid. 

  Resultaat: De vetkussentjes worden afgevlakt (67%). De lymfe- en bloedcirculatie wordt geactiveerd.  De huid wordt zachter en gladder, een zichtbare verbetering van de cellulitis. 

 • Huid verstevigen

  Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden..., allemaal reden dat de geleidelijk aan soepelheid en strakheid verliest. 
  Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen...

  LPG endermologie® zorgt voor het ontwaken van de jeugdigheidscellen: de fibroblasten. Eenmaal geactiveerd, synthetiseert deze cel opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine om de huid, op een natuurlijke manier, langs binnenuit te verstevigen.


  Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt. Je huid wordt opnieuw strakker en soepeler (71%)

 • Benen verlichten

  Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme. Langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk is aan zout, te strakke kleding, hitte of een zwangerschap kunnen de goede werking van de bloedsomloop verstoren.

  Het gevoel van welzijn is onmiddellijk voelbaar, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap of voor vrouwen/mannen met veel vochtretentie (vb. door medicijngebruik)

  Resultaat: LPG endermologie® maakt het mogelijk om de eliminatiefuncties van het organisme te activeren, de circulatie te stimuleren (x3*) en de symptomen van waterretentie te verlichten.

 • BehandelingPrijs
  LPG 20 min. 40 euro
  LPG 30min. 60 euro
  LPG 40 min. 80 euro
  LPG cellulitisbehandeling 60 euro
  LPG endermowear 25 euro
  Voor een optimaal resultaat heb je 10 beurten nodig. (al na 3 beurten zichtbaar resultaat)
 • Alle behandelruimtes, massageruimtes en relaxruimte van de privé-wellness zijn van airconditioning voorzien.