Opleiding LPG voltooid

Wat is LPG endermologie?

 

Met LPG endermologie gaan we de strijd aan voor natuurlijke schoonheid. De LPG geeft een boost aan je energiesysteem. Het is een mechanische bindweefselmassage, endermologie genoemd. Deze behandeling maakt het mogelijk om het metabolisme te reactiveren op een natuurlijke en pijnloze manier.

Met als resultaat dat de huid strakker wordt, plaatselijk vet afbreekt en cellulitis vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de bevorderde aanmaak van collageen en elastine.

Wat is LPG endermologie?

Met de LPG technologieën van het Alliance toestel kunnen verschillende huidlagen behandeld worden. Waardoor we zowel verslapping, bloed- en lymfecirculatie, cellulitis, vetopslag kunnen verbeteren. Door de nieuwe technologie van de behandelkop, een combinatie van rol en klep kan gedurende de ganse behandeling zowel op versteviging, strakkere huid, cellulite en vetafbraak gewerkt worden. Uiteraard worden alle behandelingen gepersonaliseerd door mijn kennis als erkende LPG-experte.

De behandeling voelt als een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuids en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor heeft de behandeling ook een detoxificerende werking maar ook een relaxarend gevoel. De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces dat vetophopingen afbreekt, collageen en elastine stimuleert waardoor je gezonder en steviger wordt.

Stappenplan naar een gepersonaliseerde LPG behandeling

Intakegesprek en figuuranalyse

Voor we starten met de behandeling gaan we eerst samen een intake doen. Ik luister graag naar je bezorgdheden, wat je graag wil verbeteren, wat er je stoort. We overlopen de contra-indicaties. Daarna ga ik de te behandelen zones bekijken en je huidstructuur analyseren om een behandelprogramma aangepast aan je doelstellingen op te stellen.

Aantrekken endermowear

Na de analyse trek je een persoonlijk behandelingsoutfit aan, endermowear. Dit is voor een nog meer kwalitatieve behandeling die zorgt voor een diepe grip, intenser gevoel, ideaal comfort en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologie behandelingen. En uiteraard voor de hygiëne.

Je persoonlijke endermologie behandeling

Nadat je geïnstalleerd bent op de behandeltafel gaan we met specifieke technieken zachtjes met de behandelkop over het hele lichaam of over de zones die je wenst te behandelen. Dit mag helemaal geen pijn doen. Het enige wat je mag voelen is ontspanning.

Follow-up en vervolgafspraken

Voor optimale resultaten heb je tussen de 10 en 15 beurten nodig. Na iedere behandeling plannen we een volgende afspraak in of we plannen onmiddellijk 10 afspraken in. Naast de behandeling krijg je advies om de behandeling te optimaliseren met voedingssupplementen en de cosmetica van LPG. Uit onderzoek is trouwens gebleken wanneer je de behandelingen combineert met de gespecialiseerde LPG cosmetica je 50% meer rendement uit je behandeling haalt.

Is LPG endermologie voor iedereen?

Lipomassage of endermologie is voor iedereen geschikt: vrouwen, mannen, sporters… Het is perfect voor wie graag centimeters wilt verliezen, al slank is maar toch nog een probleemzone heeft, om een verslapte huid aan te pakken, om je cellulite te verminderen of om zware benen te verlichten.

De behandelingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor zwangere vrouwen, jonge moeders, sporters die hun lichaam willen verstevigen of voor mannen die hun love handles willen laten verdwijnen en natuurlijk voor iedereen die weer strak in hun lijf wilt zitten!

Evenwichtige voeding, beweging en LPG-behandelingen

Hoewel de behandelingen ook werken zonder dieet en beweging blijft het toch belangrijk dat je kiest voor een gezonde en actieve levensstijl. We adviseren om voldoende water te drinken, evenwichtig te eten (denk aan de 80/20-regel) en voldoende te bewegen.

LPG endermologie geeft een boost aan je energiesysteem, zoals je sport. Of wat er constant in je lichaam gebeurt gaan we boosten. Tijdens de behandeling wordt er meer energie vrijgemaakt door vrije vetzuren naar de spieren te sturen. Om deze vrije vetzuren of extra energie te gaan verbranden is het belangrijk om na de behandeling 30 minuten te stappen of vraag naar een leuk hiit workout, we weten wel enkele leuke.

We adviseren om 2x per week te behandelen bij aanvang van het behandelprogramma. Na ongeveer 3 à 5 behandelingen zal de huid losser en zachter aanvoelen. Na ongeveer 8 behandelingen treedt er een verstevigend resultaat op. Afhankelijk van je gewenste resultaat, heb je 10 à 15 beurten nodig.

Gepersonaliseerde behandelingen

lpg gepers behandelingen

Desondanks je sport, actief bent of een dieet volgt, kamp je toch met lokale vethoppingen die heel moeilijk verminderen?

LPG endermologie maakt het mogelijk om deze vetcellen aan te pakken. Denk hierbij aan je armen, rug, buik, taille, dijen, lovehandles etc. met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Het resultaat: de afvoer van deze vetten wordt verbeterd en je silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker. Versnelling van de lipolyse of vetafbraak: +70%.

LPG endermologie prijs

 

OptiePrijs
Intakegesprek met 1° behandeling€65
LPG cellulitisbehandeling (30 min.)€65
LPG detox/zware benen (30 min.)€65
LPG jonge mama (30 min.):€65
LPG relaxatie€65
LPG 20 min. (2 zones)€45
LPG 30 min. (2 of 3 zones)€65
LPG 40 min. (2 tot 4 zones)€85
Endermowear:€30
10 beurten LPG 20 min.€400
10 beurten LPG 30 min.€600
10 beurten LPG 40 min.€800