Over Spa Différent

Over Spa Différent

Annelies en Steve

Wij zijn Annelies en Steve, happy married en de zaakvoerders van Spa Différent. Wij zijn samen gestart in 2010 en ondertussen is Spa Différent een gevestigde waarde in Ieper en omstreken. Wij weten beide wat we willen en dat maakt ons samen een leuk duo met soms wat uitdagingen.

Annelies

Ik heb van jongs af aan al een fascinatie voor onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam. De huid is zo interessant, je kan aan de huid zien welke levensstijl iemand heeft. Daarom ga ik altijd de huid analyseren om te weten te komen hoe ik deze kan verbeteren. Ik blijf op zoek gaan naar nieuwe trends om mijn huid en mijn levensstijl nog te verbeteren. Wanneer ik iets vind die goed werkt dan laat ik de klanten er graag kennis mee maken. Ik wil altijd zelf iets proberen voor ik het bij iemand anders toepas. Ik hou het meest van de Pro Power Peel samen met de Microneedling en uiteraard lig ik regelmatig zelf op de tafel voor een cellulitebehandeling van de LPG. De Skin Dynamic SPF 50, Daily glycolic cleanser en de Retinol  van Dermalogica zou ik niet meer kunnen missen.

Naast mijn werk ben ik verslaafd aan hardlopen, snelwandelen en krachttraining in onze sportzaal. Ik heb ook mijn hart verloren aan Brussel. Ik ben gek op bloemen, leuke geuren en sneakers. Ik hou er enorm van om samen met mijn familie te vertoeven. Voor een restaurantbezoekje ben ik ook altijd wel in to business…

Steve

Al van toe ik klein was, wou ik ondernemen. Ik ben het echt met de paplepel ingegeven geweest. Mijn beide grootouders hadden een zelfstandig zaak, een carrosseriebedrijf en een lingeriewinkel. Ik besliste om te starten in bijberoep met de Powerplate maar al snel had ik door dat dit mijn ding was, ik ging ondernemen. Enkele jaren later zocht ik zelf een gebouw om te starten met een wellnesscenter en schoonheidsinstituut. Toen wat later Annelies erbij kwam werd het schoonheidsinstiuut al gauw een instituut voor huidverbetering, massages en spa-behandelingen. Ik volgde de opleiding tot trainer B in de atletiek. Door die kennis startte ik met een sportzaal waar ik klanten begeleid om fitter en pijnloos door het dagdagelijkse leven te stappen. Ik  haal voldoening uit mijn werk door er steeds voor te zorgen dat mensen tevreden zijn van de behandelingen.

Ik hou ervan om samen te gaan lopen met Annelies. Ik ga ook heel graat uiteten en met lekker glaasje wijn, Annelies is altijd bob. Familie is voor mij ook belangrijk, altijd leuk om samen iets te doen.