Wellness & Spa

Na een drukke werkdag of werkweek even tijd nemen om te ontspannen, gewoon even ontsnappen aan het dagelijkse ritme. Well-being bij Spa Différent zijn de spa-faciliteiten, massages en behandelrituelen van over heel de wereld die jou even echt offline meenemen.

Privé sauna

Kies voor de privé sauna van Spa Différent als je alleen, met je partner of met je vriend(inn)en wilt genieten van een sauna met kleurentherapie, Turks stoombad, jacuzzi, koud dompelbad en intieme relaxruimte met open haard. Wees niet bang om eens tijd te nemen voor jezelf en voor elkaar. Geniet van dit moment om je fysiek en mentaal even op te laden. 

Wil je zonder veel op voorhand te plannen nog even last minute genieten van onze wellness? Kijk gerust eens bij onze last-minutes

Wellnessrituelen

Wil je graag onze privé sauna bezoeken, maar wil je iets unieks en onvergetelijk beleven? Laat je dan even meenemen in onze wellnessrituelen. Dit is een bezoek aan de sauna met een ontspannende duo-massage, weldadige spa-behandeling of een lekker warm bad boordevol geuren en rozenblaadjes. Ook kan een lekker ontbijt, heerlijke lunch of diner of een flesje bubbels erbij. 

Beleef deze diep ontspannende weldaden voor lichaam en geest om daarna met een overvolle ‘batterij’ in je dagelijkse leven te wandelen. La vie en rose.

Behandelrituelen

Laat je begeleiden door verschillende delen van de wereld met elk een unieke geurbeleving. De rituelen zijn al honderden jaren enorm populair in hun regio van afkomst. Verwen je lichaam, gelaat  en geest met zintuigelijke srubs, zachte pakkingen, bad met essentiële oliën voor een zachte, delicaat geparfumeerde huid die klaar is om de weldaden te ontvangen van een lichaamsmassage.

Deze rituelen zijn perfect voor jou als je volledig tot rust wilt komen, echt offline gaan. Even alles vergeten en alleen maar genieten. Treat yourself.

Massages

Laat je zintuigen de weldaden ontdekken van de beste massages van over de hele wereld en culturen. Deze zintuiglijke reizen biedt je een unieke ontsnapping door tijd en ruimte voor een ultieme hydratatie van het lichaam en een diepe ontspanning voor de geest.  Intense geuren, onweerstaanbare texturen en originele protocollen maken het anders dan anders. 

Laat je meeslepen in dit uniek moment voor een langdurig gevoel van rust voor een blijvend kalmerend effect. We zorgen dat je volledig tot rust komt.

Even tot rust komen in onze wellness

Kom langs in onze wellness te Ieper om te ontsnappen aan de alledaagse sleur en je ‘batterij’ weer op te laden. Puur ontspannen doe je in één of meerdere van onze faciliteiten die elk een speciaal en specifiek effect hebben op je lichaam.

Een bezoek aan de sauna, een heerlijk bad met unieke geuren, een rustgevende massage die je gespannen spieren weer losmaken, een zuiverende scrub en pakking om de dode huidcellen te verwijderen en een verzorgende gelaatsmassage.  Deze maken het mogelijk om eens volledig tot rust te komen. Iets wat we tegenwoordig nodig hebben, iets wat op je to-do lijst staat. 

Dit moment van rust is geen ervaring die maar even duurt en snel voorbij is. De positieve effecten neem je mee naar huis, waardoor je een langdurig ontspannen gevoel hebt. Een gevoel dat alle aspecten van je leven positief beïnvloedt, niet alleen je fysiek gevoel maar ook je mentale welzijn. 

Heb je nood aan rust na een drukke werkweek? Wil je even ontsnappen aan de wekelijkse sleur?  Of heb je een lange dag gehad en wil je even écht tot rust komen? Kom langs bij Spa Différent waar je tot jezelf kunt komen in onze intieme ruimtes. Onze wellness ervaringen zijn niet alleen ontspannend maar ook goed voor je lichaam.

Last minute wellness

Ook op zoek om de werkknop of gezinsknop last-minute uit te zetten en even niets doen en aan niets denken. Iets wat te weinig voorkomt in het dagelijks leven maar als je het doet wil je het graag goed doen. Spa Différent zorgt net voor deze ultieme, unieke en onvergetelijke ervaring, anders dan anders. 

We hebben een intieme privé-wellness waar je gezellig kan vertoeven. Of wil je liever een ontspannende massages of een behandelriteel. Deze ervaringen ontspannen je niet alleen, ze zijn ook goed voor je gezondheid. Onze behandelrituelen zorgen niet alleen voor rust maar ze benadrukken ook jouw schoonheid, waardoor je zelfzeker door het leven kan gaan. 

Op zoek naar een last-minute wellness momentje? Bekijk ze hieronder, je vindt zeker en vast iets voor jou of jullie.

Voordelen van wellness

Wellness geeft je niet alleen een gevoel van ontspanning, warmte, genegenheid maar heeft ook nog heel wat lichamelijke voordelen. We sommen ze even voor je op: 

Onze massages maken je gespannen spieren los, waardoor je terug een ontspannen lichaam en geest krijgt. Wil je nog volop profiteren van de voordelen van de aromatherapie tijdens je behandelritueel? Bereid je huid voor met de aromatische scrub of het  Japans bad van Cinq Mondes. Deze behandelingen maken je huid super zacht en stralend. En volledig klaar om de voordelen van je massage te ontvangen.

Onze wellness ervaringen hebben, net als onze massages, een aantal voordelen voor je lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan onze privé sauna die je bloedcirculatie verbetert, je stress vermindert, je lichaam ontgift en je weerstand verbetert. 

Ook benieuwd naar deze voordelen. Kom het zelf ervaren in onze wellness in Ieper.  Je gaat helemaal overtuigd, zelfverzekerd en relaxed naar huis.

Shop eens anders

‘Open sesame’ gift set

Deze geschenkset bevat onze heerlijke droge lichaamsolie en energieke Eau de l'Atlas. De lichaamsolie voedt de huid en Eau de l'Atlas parfumeert de huid subtiel.

Veel gestelde vragen

Wellness is het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk. De moderne mens bereikt dit meestal met behulp van sauna’s, spa’s, Turkse stoombaden, massages... Het is een moment van volledig tot rust komen en gaat meestal gepaard met allerlei gezondheids- of schoonheidsvoordelen.