Rond het kampvuur na een verwen moment

Privé Sauna

Een privé sauna of privé wellness ervaring bij Spa Différent is puur ontspannen en genieten. Met onze persoonlijke aanpak en professionele begeleiding zorgen we ervoor dat elk bezoek een unieke ervaring is. We beschikken over volgende faciliteiten:

  • Jacuzzi 37°
  • Turks stoombad 45°
  • Finse sauna 90°
  • Douches
  • Koud dompelbad
  • Relaxruimte met openhaard

Kortom, onze privé sauna is een plaats waar je stijlvol en vooral volledig kunt ontspannen. 

Tarieven privé sauna

2 uur​3 uur​
2 personen€ 120€ 160
3 personen€ 160€ 200

Bijkomende informatie

Ook op zaterdag en zondag kan je de privé sauna inboeken. De relaxruimte van de privé wellness is voorzien van airconditioning zodat de temperatuur zo aangenaam mogelijk is.

Wat is inbegrepen in onze privé sauna?

Sauna met kleurentherapie

Een sauna is een houten cabine met een elektrische kachel met lavastenen die opgewarmd worden.  Door deze warme lavastenen heeft de sauna een temperatuur tussen 85 en 95 graden.

Iedereen heeft wel al gehoord over een opgietsessie. In onze privé-sauna doe je dit zelf door over de hete saunastenen water met etherische olie op basis van eucalyptus en munt te gieten. Door het verdampen van water gaat de vochtigheid omhoog waardoor de gevoelstemperatuur toeneemt.

Door de verhoogde luchtvochtigheid kunnen de huidporiën beter openen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam begint te zweten en daardoor beter onzuiverheden uit je lichaam verwijderd worden. Het reinigt met andere woorden diep je huid. Het gebruiken van een sauna wordt daarom gezien als gezond.

Onze privé sauna is met kleurentherapie. Dit is een methode die al eeuwenlang bestaat en wordt gezien als een manier om helemaal tot jezelf te komen. Dat betekent dat je lichaam, ziel en geest in harmonie worden gebracht. De verschillende kleuren hebben elk een ander effect op je lichaam, waardoor je het perfecte evenwicht in jezelf kan vinden.

Sauna met kleurentherapie in de finse sauna

Turks stoombad

Het Turks stoombad of hamman wordt gebruikt om je huid voor te bereiden en het evenwicht in jezelf te stimuleren. Het gaat de poriën openzetten en de huid wordt voorbereid op de warmte van de sauna. Het is dus een ideale starter om te starten met je wellness sessie.

De hamman wordt opgewarmd tot 45° waarbij er stoom verrijkt met kruiden zoals eucalytpus geblazen wordt in de cabine.

De combinatie van vocht en warmte heeft heel wat positieve invloeden op je gezondheid. Je komt mentaal tot rust terwijl de huid diep in de poriën wordt gereinigd. Je huid wordt soepel en zacht. Het reinigt en maakt de luchtwegen open. En het stimuleert de doorbloeding waardoor vermoeide en pijnlijke spieren zich herstellen.

Kortom, het Turks stoombad verwent lichaam en geest.