Huidverbetering

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft.

Dankzij mijn jarenlange expertise van als Dermalogica huidexpert en het gebruik van producten met nóg hogere werkzame stoffen geven zij jouw huid een boost tijdens iedere gepersonaliseerde behandeling voor een stralende huid.

Huidverbetering en huidresultaten. Dat is wat telt!

De kracht van een huidexpert

Ik stel me even voor, ik ben Annelies, je Dermalogica huidexpert en gespecialiseerde schoonheidsspecialiste. Wat is een Dermalogica huidexpert?

  • Persoonlijke benadering: een behandeling en/of productadvies is altijd afgestemd op je huidbehoefte die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping huidanalyse
  • Kennis: Het kennisniveau van een huidexpert ligt zeer hoog. Dermalogica is ontstaan uit educatie en is kennis prioriteit. De opleidingen die ik volg behoren tot de het hoogste niveau in de branche.
  • Expert: Om Dermalogica huidexpert te worden heb ik een opleidingsprogramma doorlopen dat bestaat uit 3 niveaus. De expert status is het hoogste niveau dat kan bereikt worden door een groot aantal intensieve trainingen.
  • Professionele producten: Ik werk met professionele producten die alleen mag gebruikt worden door gecertificeerde huidexperts. Deze zijn zeer geavanceerd en bevatten hogere concentraties aan werkzame stoffen dan producten voor thuis.
  • Professionele behandeling: Ik gebruik speciale applicatie- en massagetechnieken en apparatuur om de effecten van de behandeling te verhogen.

Stappenplan naar een gepersonaliseerde gelaatsbehandeling

Laat ons je meenemen in de flow die bij iedere gelaatsbehandeling hetzelfde is.
Consultation card invullen en intakegesprek met klant

Consultation card invullen en intakegesprek

Op deze kaart beantwoord je vragen die inzicht geven in je levensstijl, klachten, verwachtingen, welke producten je nu gebruikt en  eventuele allergieën. Daarna gaan we samen alles overlopen om meer inzicht te krijgen in de behandelmogelijkheden en eventuele contra-indicaties. Uiteraard kun je ook hier alle vragen stellen over de behandeling of je huid.

Face Mapping huidanalyse

Na het intakegesprek wordt de huid dubbel gereinigd en zal ik een Face Mapping huidanalyse doen. Bij een Face Mapping word je gezicht opgedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig geanalyseerd en bekeken zodat de huidconditie per zone in kaart gebracht kan worden.  Aan de hand van het intakegesprek, huidanalyse en jouw huiddoelen gaan we een behandelplan opstellen en de behandeling aanpassen aan de huidbehoefte van op dit moment.

Gepersonaliseerde gelaatsbehandeling

Of je nu onzuiverheden, acné, pigmentvlekken, couperose, rimpels, fijne lijntje of droge huid wil laten behandelen. Je krijgt altijd een behandeling op maat en alleen zo kan een optimaal resultaat bereikt worden. Je krijgt geen standaardbehandeling bij ons maar een échte gepersonaliseerde, geavanceerde, doelgerichte behandeling. Wat je huid écht nodig heeft. Onze gelaatsbehandeling voor huidverbetering.

Follow-up van klant

Follow-up
Na de behandeling zal je gepersonaliseerd advies over producten voor thuisgebruik, nazorg instructies en tips voor je huid ontvangen. Op die manier kun je ook thuis werken aan een optimale huidconditie. We gaan samen de behandelmogelijkheden en kuurprogramma’s overlopen om een optimaal gewenst huidresultaat te garanderen. En uiteraard plannen we een volgende afspraak in om die huid te verbeteren. Huidverbetering en resultaten is wat telt!

Gelaatsverzorging voor huidverbetering

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde professionele producten die krachtige en hoogwaardige ingrediënten bevatten om het gewenste resultaat te behalen. Annelies, je Dermalogica Expert is een hoog opgeleide professional die je gelaatsverzorging naar een hoger niveau tilt. Bij ons ben je verzekerd van de beste behandelingen en adviezen voor jouw meeste gezonde huid ooit. Van verstopte poriën, uitdroging, hyperpigmentatie tot dofheid, gezwollen ogen, puistjes en rimpels, wij kunnen het allemaal behandelen.,

Om huidverbetering op het hoogste niveau aan te bieden is er de Pro Power Peel van Dermalogica. Deze meest krachtige en snelle chemische peeling heeft ons de mogelijkheid om je huid een professionele peeling aan te bieden en de gezondheid van de huid te ondersteunen. Zo kunnen we het hoogst haalbare resultaat krijgen zonder de huid te irriteren.

Wil je ook stap voor stap aan een nieuwe gezonde huid werken? Maak je afspraak voor een eerste gelaatsbehandeling met intakegesprek en huidanalyse.

Huidverbetering en follow-up

De huidbehoefte verandert constant en wordt beïnvloedt door het ouder worden, klimaat, luchtvervuiling, stress, verkeerd productgebruik. Wij delen graag onze kennis met je zodat je beter begrijpt waarom je huid zich op een bepaalde manier gedraagt en wat je eraan kan doen. Je huid verbeteren doe je niet met 1 behandeling. Dit kan alleen maar door personalisatie en opvolging. Hoe kan dit?

  • Plan om de 6 à 10 weken een gepersonaliseerde gelaatsbehandeling met huidanalyse.
  • Volg bij elke behandeling het advies van Annelies, je huidexpert. Hierdoor gaan we échte resultaten bereiken. Denk aan de aandacht die je thuis aan je huid geeft en gebruik de geadviseerde producten.
  • Samen met jou gaan we een gepersonaliseerde behandelplan opstellen om zichtbare duurzame resultaten te bereiken.
  • Wij bieden de mogelijkheid tot kuurprogramma’s om een optimaal resultaat te garanderen. Ideaal voor uitdagende huidcondities of een gewenst huidresultaat binnen een bepaald termijn.

Wat is een gezonde huid?

Een gezonde huid is een stralende huid! Wij maken samen het verschil. Het bereiken en het behouden van jouw meest gezonde huid vraagt om personalisatie en samenwerking. Maar een goede huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistische aanpak op basis van reiniging en hydratatie of meer geavanceerd wil werken. Wij stemmen je huidverzorgingsregime voor thuisgebruik af op jouw behoeften en voorkeuren. Ook heel belangrijk: Dermalogica gebruikt uitsluitend ingrediënten die een bewezen positief effect hebben op de huid. Zo vermijden we ingrediënten als lanoline, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. 

Huidverbetering bij Spa Différent te Ieper.

We treat it all!

DAG DROGE PLEKJES, HALLO GEZONDE HUID

DAG DROGE PLEKJES, HALLO GEZONDE HUID

Voelt je huid vaak droog of trekkerig? Dan heb je waarschijnlijk een droge huid. Een droge huid (huidtype) wordt vaak verward met een vochtarme of gedehydrateerde huid (huidconditie) en vraagt om meer dan hydratatie alleen. Boek hier een gelaatsbehandeling die afgestemd is op jouw huidtype en -conditie en zeg hallo tegen jouw meest gezonde huid!
Boek Hier

DAG RIMPELS, HALLO GEZONDE HUID

DAG RIMPELS, HALLO GEZONDE HUID

Fijne lijntjes, rimpels, wallen, een doffe teint,... als je huid ouder wordt verandert haar uiterlijk en behoefte. Verminder de tekenen van voortijdige huidveroudering en pak de triggers achter huidveroudering aan voor een stevige, stralende en gezonde huid! Boek hier een gelaatsbehandeling die afgestemd is op jouw huidtype en -conditie en zeg hallo tegen jouw meest gezonde huid!
Boek Hier

DAG ROODHEID, HALLO GEZONDE HUID

DAG ROODHEID, HALLO GEZONDE HUID

Roodheid, dehydratatie, jeuk en een branderig gevoel kunnen af en toe voorkomen, maar ook dagelijks. Een gevoelige huid kan genetisch bepaald zijn of getriggerd worden door externe factoren zoals stress of het gebruik van de verkeerde producten. Door de oorzaak van je gevoeligheid te achterhalen bepaal je of je huid van nature gevoelig is (huidtype) of gevoelig is geworden (huidconditie). Boek hier een gelaatsbehandeling afgestemd op jouw huidtype en –conditie en verbeter de gezondheid van je huid!
Boek Hier

DAG PUISTJES, HALLO GEZONDE HUID

DAG PUISTJES, HALLO GEZONDE HUID

Puistjes, mee-eters en acne, waar komen ze vandaan en hoe kom je er weer vanaf? Bestrijd en onderdruk de factoren die bijdragen aan het ontstaan van verstoppingen en onzuiverheden, zonder je huid uit te drogen. Boek hier een gelaatsbehandeling met onze innovatieve formules en krachtige ingrediënten die je onzuivere huid geeft wat zij nodig heeft om gezond te worden én te blijven!
Boek Hier

DAG PIGMENTVLEKJES, HALLO GEZONDE HUID

DAG PIGMENTVLEKJES, HALLO GEZONDE HUID

Bruine vlekjes, zonneschade, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken … een niet-egale teint kan je huid er doffer en ouder uit laten zien. Pak hyperpigmentatie aan voor een zichtbaar verhelderde, egalere en gezondere huid! Boek hier een gelaatsbehandeling die afgestemd is op jouw huidtype en -conditie en zeg hallo tegen jouw meest gezonde huid!
Boek Hier