Gezichtsverzorging

Gelaatsbehandelingen bij Spa Différent

Skin, it’s dynamic. We treat it all.

Ben je op zoek naar een behandeling die échte resultaten opleveren? Voor elke huidconditie, huidtype of huidbezorgdheid is er een gepersonaliseerde, doelgericht behandeling nodig.  Of je nu last hebt van puistjes, een gedehydrateerde huid of je wilt werken aan het verminderen en voorkomen van een (voortijdig) verouderde huid. Spa Différent biedt dynamische formules en professionele behandelingen voor iedere huidconditie. Laat onze huidexpert naar jou gezicht kijken.

Iedere huid is anders, daarom zijn de behandelingen en skin care routines van Dermalogica afgestemd op jouw huidbehoefte. Iedere behandeling wordt steeds voorafgegaan door een Facemapping huidanlayse. Zo kan Annelies, je huidexpert, de gelaatsbehandeling uitvoeren  bij jou die je huid op dat moment nodig heeft. Wat bij iemand anders voor fantastische resultaten zorgt, zorgt niet altijd voor dezelfde resultaten bij jou.  Daarom kunnen enkel gepersonaliseerde behandelingen geboekt worden. Op het moment van de afspraak gaan we dan samen bepalen welke behandeling(en) mogelijk is voor je huid.  

Puistjes, hyperpigmentatie, rimpels of een rode huid. We treat it all.

Bekijk hier de gepersonaliseerde, doelgerichte en geavanceerde gelaatsbehandelingen.

Neem contact op en ontdek wat we voor jouw huid kunnen betekenen. Of boek hier een gelaatsbehandeling.

Gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen

Facemapping – huidanalyse

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Jouw Skin Expert analyseert je huid en stelt een op maat gemaakt behandel- en productadvies samen.

Deze analyse en een uitgebreid intakegesprek wordt bij iedere behandeling uitgevoerd zodat we steeds op maat kunnen werken. We staan voor huidverbetering en combineren resultaatgerichte behandelingen met productadvies voor thuis.

Afgestemd op jouw huid

30 minuten

60 euro (Gratis bij aankoop van minimaal 60 euro aan Dermalogica producten of bij een behandeling)

Proskin 60

Een gepersonaliseerde 60 minuten behandeling gericht op huidverbetering en resultaat. Gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen na de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Ben je nog niet eerder bij Spa Différent geweest? Kies dan de Pro Skin 60, een behandeling om je huid voor te bereiden op eventuele behandeltrajecten.

Afgestemd op jouw huiddoelen

 75 minuten

 vanaf 105 euro

Doelgerichte gelaatsverzorgingen

Pro Bright

PRO Bright is een intensieve, 3-staps service om de opname van Vitamine C te stimuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Donkere vlekken worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid. Perfect voor de huid met hyperpigmentatie of vlekjes.

60 minuten

149 euro

 

Verheldert de huid, vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de teint.

Pro Firm

De PRO Firm behandeling is een intensieve behandeling waarbij het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd worden. Het toepassen van verschillende massagetechnieken kan huidveroudering afremmen en verminderen. De actieve ingrediënten verzachten de fijne lijntjes. Perfecte behandeling om huidveroudering aan te pakken.

60 minuten

149 euro

 

Verstevigt de huid, verfijnt lijntjes, geeft een lift.

Pro Calm

PRO Calm is een intens kalmerende behandeling. De focus ligt op het verzachten en versterken van de gevoelige huid. De geïrriteerde, gevoelige huid wordt verlicht en roodheid wordt verminderd. Daarnaast wordt de huidbarrière versterkt en in balans gebracht. Het resultaat is een gehydrateerde huid die verzacht, comfortabel aanvoelt en minder geïrriteerd is.

60 minuten

 149 euro

 

Vermindert roodheid, balanceert de huid, kalmeert en hydrateert.

Pro Clear

Pro Clear is een intensieve behandeling waarbij wordt gekeken naar de oorzaak en triggers van je acné.  Pro Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huid kalmerende technieken. De huid wordt grondig ontsmet en ontstekingen na puistjes worden gekalmeerd. Ideaal om acné te verminderen, zuivere en egale huid als resultaat.

 60 minuten

 149 euro

 

Diepe reiniging, verwijdert onzuiverheden, hydrateert en kalmeert.

Geavanceerde behandelingen

Pro power peel

Onze sterkste en snelste chemische peeling. Deze unieke peeling met drie verschillende zuren biedt diepe exfoliatie die 100% wordt afgestemd op jouw huid. Deze behandeling richt zich effectief op verkleuring, textuur, fijne lijntjes en onzuiverheden. Ideaal om een boost te geven aan een doffe huid, huid met acné en onzuiverheden, pigmentatie.

 30 of 60 minuten

 79 euro of 129 euro

 

Egaliseert de huid, vervaagt rimpels en lijntjes, verheldert de huid, geeft de huid een boost.

Pro microneedling

Pro microneedling is de meest geavanceerde professionele behandeling om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare grove poriën te behandelen en te minimaliseren Deze behandeling combineert innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes en krachtige professionele actieve stoffen om de teint te verhelderen, poriën te verfijnen, donkere vlekjes te verminderen en fijne lijntjes en rimpels te vervagen.

 30 of 50 minuten

 99 euro of 149 euro

Vervaagt acné-littekens, stimuleert collageenaanmaak, vervaagt lijntjes en rimpels, verstevigt de huid.

BT-nano - verstevig en lift je huid

Een express behandeling met direct resultaat. Een behandeling met microcurrent is buitengewoon effectief voor het verstevigen en liften van de huid. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypes en biedt veel waarde bij huidcondities zoals fijne lijntjes, rimpels, verslapping en dehydratatie. BT-nano biedt verschillende behandelingen. BT-cocktail lift voor het verstevigen van de wenkbrauw en wangzone en de Invisible expression voor het aanpakken van de lijntjes op het voorhoofd en rond de ogen. Deze behandelingen worden ook wel non-surgical facelifts genoemd. Door in te zetten op spierversteviging, -verlenging of -verkorting in combinatie met het diep in de huid brengen van actieve werkstoffen wordt:

  • de huidelasticiteit instant verbetert
  • directe vermindering van fijne lijntjes en expressierimpels,
  • een intense hydratatie,
  • frisse teint en uitstraling.

Voor deze behandeling is er een kuur nodig van minimum 10 behandelingen die we verspreiden over 5 weken. Dit zijn dus 2 behandelingen per week. Met daarna een onderhoud van 1 behandeling per week.

 30 of 60 minuten

 75 euro of 130 euro

 

Lifting van de huid, spierversteviging, vermindering van fijne lijntjes, intense hydratatie.

LPG ergolift - Fitness voor je huid

Door middel van een speciaal voor het gezicht ontworpen behandelkop worden er op een aangename wijze micro klopbewegingen op het huidoppervlak gemaakt. De huid wordt hierdoor intens gestimuleerd. Door de endermologie techniek worden de slapende cellen in jouw huid gereactiveerd en weer aan het werk gezet. De productie van collageen, elastine (+46%)  en hyaluronzuur (+80%) verhoogt waardoor de huid weer volume krijgt, soepeler wordt en beter bestand tegen spiercontracties die expressierimpels veroorzaken. Het is een prettige, 100% natuurlijke behandeling zonder risico’s en bijwerkingen. De behandeling is effectief tegen:

  • Rimpels en fijne lijntjes,
  • Dubbele kin,
  • Doffe huid,
  • Wallen,
  • Verslapte huid,
  • Na facelift of ooglidcorrectie.

Voor deze behandeling is er een kuur nodig van minimum 10 behandelingen die we verspreiden over 5 weken. Dit zijn dus 2 behandelingen per week. Met daarna een onderhoud van 1 behandeling per week.

 40 minuten

 65 euro

 

Vervaagt acné-littekens, stimuleert collageenaanmaak, vervaagt lijntjes en rimpels, verstevigt de huid.