Jouw huid, onze zorg

Cosmetique Totale is een premium specialist op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Met passie, kennis en ervaring voeren de professionele lasertherapeuten de behandelingen uit. Zij kennen de huid vanbinnen en vanbuiten en werken graag met jou samen om de beste resultaten te behalen. Met behulp van de nieuwste en veiligste lasers helpen de ervaren lasertherapeuten jou graag met het behandelen van:

Definitief ontharen
Acné / acné littekens
Couperose
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt altijd een gratis intakegesprek plaats, zodat de huidtherapeut de huid kan bekijken en persoonlijk advies kan geven. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgezet.

Stappenplan naar een gepersonaliseerde laserbehandeling

Laat ons je meenemen in de flow die bij iedere laserbehandeling hetzelfde is.

Intakegesprek

Tijdens een uitgebreid intakegesprek gaat de lasertherapeute je uitleg geven over de verschillende laserbehandelingen. Daarna gaan jullie samen een intakeformulier invullen en bespreken wat je verwachtingen/wensen zijn. Daarna wordt er naar je huid gekeken en zal de therapeute je persoonlijk huidadvies geven. Daarna wordt er samen met je besproken welke behandeling het best bij je wensen past. Na het intakegesprek zal het voor je duidelijk zijn hoe ze je huidprobleem kunnen aanpakken.

Behandelplan opstellen

Na het intakegesprek wordt er een behandelplan opgesteld voor je. De behandeling bestaat altijd uit een gedeelte voor thuis, wat jij kan doen, en een gedeelte in de behandelruimte, wat de therapeute en de laser kan doen. De therapeute zal je steeds adviseren om bij een behandeling van acné, couperose of pigment als voorbereiding een gelaatsbehandeling te laten doen door Annelies, je huidexperte, met aanvullende producten voor thuisgebruik zowel als voorbereiding als na en tussen  je laserbehandelingen. Er wordt uitgelegd hoe de behandeling werkt, hoeveel tijd tussen de behandelingen moet zijn en wat de prijs is.

Gepersonaliseerde laserbehandeling

Gemiddeld duurt de behandeling 30 minuten, afhankelijk van de zone die behandeld wordt. De huid wordt bij iedere behandeling gereinigd en bij de behandeling voor de laserontharing worden de haartjes geschoren. Er wordt een verkoelende contactgel aangebracht. Tijdens de behandeling voel je hele kleine prikjes maar is niet pijnlijk. De therapeute zal tevens regelmatig vragen hoe het aanvoelt voor je, mocht je iets niet fijn vinden dat kun je haar dat steeds zeggen.

Nazorg en follow-up

Na de behandeling kan de huid wat warm aanvoelen maar dat verdwijnt vrij snel. Na de behandeling krijg je nog wat tips mee omtrent je zongedrag, thuisproducten, niet waxen en niet trekken aan de haartjes (voor de laserontharing). Heb jij nog bepaalde vragen? Wat kun je verwachten na de behandeling? Tevens wordt er onmiddellijk een vervolgbehandeling ingeboekt voor jou.

Definitief ontharen

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij!

Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor zullen de haartjes meteen langzamer groeien en vallen ze uiteindelijk uit. Al na één laserbehandeling merk je het verschil.  Gemiddeld heb je na 6 à 10 behandelingen een volledig gladde en zachte huid zonder haartjes. Je hoeft je nooit meer te scheren, te harsen of te epileren. Je geniet permanent van een gladde huid.

Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van de haren en huidtype. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken met de nieuwste en beste medische lasers om deze verschillende haar- en huidtypes te kunnen behandelen.  

Acné / Acné-littekens behandelen

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd, volwassen acné.

Acné-behandelingen bestaan uit een dieptereiniging. Daarnaast behandelen we acné-littekens door middel van laser. De laser vermindert de roodheid en vernieuwt het weefsel, waardoor de huid weer strak en egaal wordt. Gemiddeld heb je 3 tot 6 behandelingen nodig om verlost te zijn van deze vervelende puistjes en littekens.

De specialist kan tijdens een vrijblijvend intakegesprek bepalen over welk type acne er sprake is en bespreekt met je welke behandeling het meest geschikt is.

Couperose, rosacea, roodheid

Heb je vaak een rode blos op je wangen, of zie je rode of paarse gesprongen adertjes onder je huid, bijvoorbeeld rond je neus of op je wangen? Dit duidt op couperose. Gaat deze roodheid gepaard met ontstekeningen (acné), dan is het een vorm van rosacea.

Couperose, rosacea , en ook roodheid kunnen door de lasertherapeute zeer goed behandeld worden dankzij de medische lasers. Tijdens de laserbehandeling worden gesprongen vaatjes vernietigd en verdwijnt ook de roodheid. Vaak zie je al na één of twee behandelingen zeer mooie resultaten. Gemiddeld heb je 3 à 5 behandelingen nodig voor een aanzienlijke verbetering.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken (hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker, pigment door zonschade) komen vaak voor en zijn vooral zichtbaar op huiddelen die veel in de zon komen, decolleté, gezicht en handen. Pigmentatie komt zowel bij lichtere als donkere huiden voor. Ook bij personen die hun huid goed beschermd hebben verschijnen er pigmentvlekken, de ouderdomsvlekken.

Bij Cosmetique Totale kan de pigmentvlekken op een professionele manier verwijderen. De huidtherapeut bekijkt de pigmentvlekken en analyseert uw huid zodat zij precies kan vaststellen welke pigmentbehandeling voor jou het snelste en beste resultaat geeft. De laserbehandelingen doen het pigment verassend snel verdwijnen. Vaak heb je al na 2 tot 5 behandelingen een egale huid.

Waarom kiezen voor Cosmetique Totale?

Acties en promo’s

Actie laserontharing oksels

Laserontharen oksel aan 20 euro

Altijd al gedroomd van zijdezachte oksels zonder gedoe? Nu is je kans! Voor een verbluffende 20 euro ipv 75 euro, kan je genieten van laserontharing voor je oksels. Als je nog aarzelde, zoek dan niet verder – dit is hét moment om het uit te proberen. Verwen jezelf met deze buitengewone aanbieding en maak je klaar om vaarwel te zeggen tegen ongewenst haar. 

Actie geldig tot 15 oktober 2023

Prijs

Laserontharing van de benen is al mogelijk vanaf 199 euro per behandeling, hier ontvang je een gratis oksels laserbehandeling bij! 

Gebied

Reguliere prijs

Actie

Actieprijs

Onderbenen excl. knie

€199

Onderbenen excl. knie + oksels

€274 €199

Onderbenen incl. knie

€249

Onderbenen incl. knie + oksels

€324 €249

Bovenbenen

€245

Bovenbenen + oksels

€320 €245

Benen volledig

€395

Benen volledig + oksels

€470 €395

Voorwaarden actie:

  • Actieperiode: 1 april tot en met 30 juni (3 maanden).
  • Geldig bij losse behandelingen laser ontharen: onderbenen (inclusief en exclusief knie), bovenbenen, of gehele benen.
  • Niet geldig op (lopende) pakketten en reeds gestarte termijnbetalingen.

Veel gestelde vragen

Laserontharing is volkomen veilig. Je kan het vergelijken met scheren, maar dan met minder irritatie en nog tal van andere voordelen. Net zoals bij scheren kan er roodheid, zwelling en warmte voorkomen, maar dan in mindere mate.